Beboere: Theutoner
Sprog: Theutonsk
Indbygger i landet: ca. 14 mil. Sidst optalt i 1600
Religion: Religionerne Filius dei og Tyratro er de mest udbredte religioner i Theutoburg. Omkring 29% af landets borgere er Filius dei og 67% er Tyratro.
Beskrivelse af landets borgere: Hårdføre, viljestærke, autoritetstro, lovlydige og Høflige.
Opfindelser/kendt for: Ristolen 6 løberen
Import: korn og mel
Eksport: Jern, kul, sølv, ædelstene
Venner: Kievik
Fjender: Linoma
Allierede: Kastil

Kort om landet

Himlen over Theutoburg er i de kolde måneder altid dækket af skyer, og i de helt varmeste måneder står solen smukt hen over landet, og giver det lys som det fortjener. Men med skyerne følger regnen og dette har gjort at landet har kæmpet meget med oversvømmelser, og jordskred langs bjergkæderne, og da Theutoburg er et land omringet af bjerge og skove har dette givet sine udfordringer, specielt for de byer der ligger nær bjergene.
Mange mennesker er i årenes løb døde af naturens lunefulde humør, og det frygtes der vil komme mange flere dødsfald, hvis landet ikke snart står sammen.

Theutoburg er et kongerige, som består af en masse forskellige fyrstedømmer, der kun i en meget lille grad er påvirket af kongens beslutninger. Hvilket gør at ingen kan enes om en løsning. Fyrsterne skændes med hinanden, og ingen lytter til kongen. Landets borgere lider under denne styreform, og håber at deres konge vil vise sig, og tage hans retmæssige plads som landet fører.

Hvis man ser bort fra de skader landet har pådraget sig, og ser mere på folket, er Theutoburg ikke et lykkeligt folkefærd. De forskellige regler fra fyrstedømme til fyrstedømme, har fået mange slået ihjel, eller straffet af ren uvidenhed.
De fleste borgere bliver inde for deres egen fyrstes jorde, og kommunikationen til de andre fyrstedømmer, forgår udelukkede via breve, dette har splittet familier og skabt kaos.

Når alt dette er sagt, hvis man bor midt inde i landet og bliver inden for sit fyrstedømme, kan man uden problemer leve et langt liv.
Borgeren er selv i gang med at hjælpe den store flod Rhinen Lech med at udvide sig, for en dag forhåbentlig at ende ud i havet, og tage oversvømmelserne med sig.
Dette bliver gjort i alt hemmelighed, for fyrsterne, og har stået på de sidste par år.
For ikke at blive opdaget, kan de ikke tage meget af floden på en gang, så det er et langvarigt projekt som de glædeligt udfører, mens fyrsterne forsøger at finde deres egen løsning på problemet.

Lande styre

Kongerige.
Marchus Janich Stephan Conzelmann
Født 1576. Alder 45

Heinrike Helga Conzelmann
Født 1577. Alder 44
Pigenavn: Heinrike Helga Irmgard

Hellige dyr
Hellige dyr

Bæveren blev et helligt dyr, i takt med at de borgere der boede omkring floden, så at den hjalp med at udvide floden Rhinen Lech, den flod der hvert forår løber voldsomt over sine breder, og skaber store ødelæggelser. Bæveren med alle sine dæmninger, fik floden til at skifte retning, og den dag i dag, er floden næsten en kilometer længere, end hvad den var for 3 år siden. Derfor besluttede man sig for, at bæveren skulle have lov til at gøre sit arbejde, og at den fremover ikke længere skulle stå på menukortet.

Bæver
Kendte og Eftersøgte Mennesker
Kendte mennesker:

Ingen ved hvor heksedoktoren holder til, men man kan tilkalde ham ved at lægge et brev i en postkasse i skovbrynet, brevet skal indeholde navnet på den syge og en lille flaske med den syges blod. Det siges at han kun hjælper dem der fortjener det, og han igennem flasken med blod kan bedømme dig. Postkassen er dekoreret med perletråde, og blålige fuglefjer. Mange har mødt heksedoktoren, og alle siger det samme, hans øjne er sorte som natten og hans hår, hvidt som sne.

Eftersøgte

Ingen har overlevet et møde med ham, ingen ved hvem han er, men alle taler om ham. Morderen hvis ofre alle er forskellige, der er intet mønster, intet synligt motiv, men ofrene er alle fundet med et tal i panden. Det første lig blev fundet for 10 år siden, og siden da har hans ofre været igennem utænkelige ting. Øjne er syret væk, tunge klippet over og syet sammen igen, hud flået af og

National dyr
National dyr

Alpe stenbukken er det eneste dyr, der kan bevæge sig ubesværet i bjergene, under de så ustabile forhold. Derfor valgte kongen dette dyr, som landets national dyr. Landets soldater har de sidste 10 år studeret bukkens bevægelser, hvordan det bevæger sig op og ned af bjergene, og hvordan dens art ser ud til at overleve alle de mange jordskred. Ud fra de studier har soldaterne lavet en ny kampform, der består i at bruge naturen omkring sig og udnytte de ustabile områder.

Alpestenbuk
previous arrow
next arrow