Beboere: Vexilit
Sprog: Vexinsk
Indbygger i landet: 20 mil sidst optalt i 1600.
Religion: Religionerne Theóstro og Filius del, er de mest udbredte religioner i Vexin.
Omkring 60% er landet borgere er Theóstro og 38% er Filius del.
Beskrivelse af landets borgere: Kulturelle, intelligente, mode beviste, storsnudet, lunefulde, højt råbende og manipulerende
Import: Tekstiler, smykker
Eksport: krudt, tekstil, make-up, vin
Venner: Yamatho
Fjender: Sijas
Allierede: Linoma

Kort om landet

Vexin er verdens største handelsnation. Deres mode har spredt sig til alle verdens hjørner og de er de førende inde for kongelige klæder. Ud over at Vexin er førende inden for mode, fylder kunsten næsten lige så meget i landet. På de fleste husmure, vil man kunne se smukke udskæringer og malerier, samt blomster i alle regnbuens farver, plantet i små bede under vinduerne. Vexin er det eneste land man kan udvinde Opium, og det er kun for ganske nyligt begyndt at sælges videre til andre lande. Nogen mente at deres filosoffer fik deres visioner fra opiummen, og det var et helligt middel, ingen andre lande var værdige til at modtage. Men da efterspørgslen blev stor nok, og de Vexinske handelsmænd opdagede hvor mange penge der var i det, sendte de slaver ud i markerne for at samle opiumvalmuerne. Dette skulle ske i løbet af nattens muml og mørke, da der var kommet besked fra hovedstaden, om at dem der solgte opiummen ville blive fængslet.
Imens kunst, mode og filosofi var landets stolthed og pryd, blev der i skyggerne solgt slaver og opium i store mængder. Selvom ingen ville snakke om det, var der tydelige tegn på slavehandel i landet. Det var ikke unormalt, at de adelige havde en personlig slave med sig. De personlige slaver var klædt fint på, ikke nær så fint som deres ejer, men stadig fint på, da man ikke ville have de skulle vække opsigt. Krigsmæssigt er Vexin ikke de mest taktisk søstærke, men de er gode på land, og har år efter år bevist deres sværdkunst, igennem turneringer og opvisninger.

Lande styre

Kongerige.
Cassandra De Leion.
Født 1596. Alder 25

Enzo De Leion.
Født 1593. Alder 28

Hellige dyr
Hellige dyr

Hanen er et symbol på solen, og den nye dags komme. I mange år troede befolkningen, at solen ikke kunne stå op uden hanens galen, og at hanen holdt ondskab væk. Selv om folket er blevet klogere med årene, har hanen stadig bibeholdt sin betydning, og er i dag et dyr der ikke bliver brugt til klæder, selv om dens halefjer er så indbydende.

Hanen
Kendte og Eftersøgte Mennesker
Kendte mennesker:

Skrædderen Desirée Leroux, og hendes søster Giselle Leroux, er de dygtigste skræddere i hele Vexin. Søstrene har igennem deres 20 års arbejde som syersker, lavet kjoler til næsten alle adelige i Vexin, og det ér sket fra tid til anden, at adelige fra andre lande, også har bedt om at få lavet nogle kreationer. Søstrene er kendt for aldrig at sige nej, og siger selv, at ingen opgaver er for stor for dem.

Eftersøgte

En seriemorder har de sidste par år hærget landet. Ingen er sikre på hvor og hvornår han slår til næste gang, kun at hans ofre har det samme tilfælles. De er alle kvinder, har alle langt hår og er rødhårede. Morderen skalperer sine ofre, og efterlader ingen beviser. Nogen mener morderen bruger håret til at stille sine egne lyster, mens andre mener han laver håret om til parykker. Det siges at morderen er høj og robust bygget med tæt fuldskæg, og at han har et ar der løber fra hans mundvige og om til øret, og at han altid bære et klæde der dækker hans hoved.

National dyr
National dyr

Flamingoens farve og dens lange og tynde hals samt slanke ben, gjorde det oplagt for Vexin at vælge det som national dyr. De sidste 150 år er flamingoerne kommet til Vexin på uforklarlig vis, og det menes at de tiltrækkes at landets strålende farver. Dronning Cassandras oldefar, fik i sin tid lavet en kappe udelukkende af flamingo fjer. Kappen er igennem tiden blevet båret af Cassandras bedstefar og far. Cassandra selv mente kappen havde udtjent sin værnepligt, og den pryder nu tronsalens vægge.

Flamingo
previous arrow
next arrow