Beboere: Yamanere
Sprog: Yamansk
Indbygger i landet: 15 mil. Sidst optalt 1600
Religion: Religionerne Saisho og åndetroen er de mest udbredte religioner i Yamato.
Omkring 45% er landet borgere er Saisho og 40% er åndetro.
Beskrivelse af landets borgere: Ærekære, respektfulde. Hårdt arbejdende, gammeldags, kontrollerede. Disciplinære.
Opfindelser/kendt for: fyrværkeri, medicin og røgelse.
Import: Silke, keramik, te, krydderi.
Eksport: Jern, Guld, sølv og tobak.
Venner: Vexin
Fjender: Angelia
Allierede: Kievik

Kort om landet

Yamatho er et frodigt land med utallige skove, der strækker sig fra nord til syd.
Der findes mange sjældne blomster og urter i skovene, hvilket også er derfor de er førende inden for Medicin.

Yamatho er et isoleret land og har derfor kun lavet én havn, hvor det er muligt for fremmede at lægge til i kortere tid, for enten at samle forsyninger for at sejle videre, eller sælge deres landes goder. Ingen fremmede er velkomne, inden for de mure der deler havnen og resten af landet.

Yamatho har siden deres nuværende regents tiltrædelse levet under harmoniske forhold, eller det troede man. I 1619 udbrød pludselig en borgerkrig der rystede nationen, for man var ikke sikker på hvor krigen startede henne eller hvem der havde opildnet til det.
Krigen varede i 13 måneder men heldigvis tog landet ikke stor skade og er nu i 1621 tilbage til det normale og en ny regent gør sig klar til at overtage tronen.

Der forgår mange mystiske ting i Yamatho, og det siges at hvis man er heldig, kan man få lov til at opleve disse mystiske ting, hvis ens hjerte er rent.

I dette land er de fleste åndetro eller Saisho tro, Saisho oversættes til ”den første”.

Lande styre

Kejserdømme.
Tsuki Nagisa Ling Tenshi Yamada.
Født 1583. Alder 38

Kento Lee Takashi Yamada.
Født 1581. Alder 40
(Drengenavn: Kento Lee Takashi)

National dyr
National dyr

Yamathos National dyr er tranen. Tranen bliver betragtet som et symbol på et langt, lykkeligt og lykkebringende liv. De er afbilledet på væggene i templerne og på diverse kunstgenstande som ofte gives som bryllupsgave.

Tranen
Hellige dyr
Hellige dyr
Nattergal

Nattergalen er tilknyttet kejserfamilien, som en form for våbenskjold. Den betragtes som hellig grundet dens smukke sangstemme. Nattergalen betragtes også som en vogter imod onde ånder, om natten, da det er der, den synger. Den bruges også som inspiration til digte og kærlighed.

Elefant

Elefanten har en meget høj status, og bliver betragtet som et symbol for fred og succes. I Saisho er der mange der ser op til guden Ganesha som betegnes som ”den der fjerner alle hindringer” og er kendetegnet ved sit elefanthoved.

Hjorten

Hjorten bliver betragtet som hellig da det siges at der dukkede en hjort op for at høre Buddha tale om de buddhistiske traditioner. Den anses også for at være en budbringer mellem vores verden og den åndelige verden. Det siges også at den har helende kræfter.

Den Hvide Tiger

Den hvide tiger forbindes med både fysisk og psykisk styrke. Man ser den ofte hos krigere og hos folk som skal overkomme hårde tider i deres liv.

Kendte mennesker
Kendte mennesker

En seriemorder der udelukkende går efter skøger. De seneste 3 år har der været 10 dødsfald, og dette har gjort at flere skøger har søgt andre veje, og at de tilbageværende er blevet dyrere end nogensinde før.

Myter man hører i landet

Det siges at man om vinteren, omkring skumring, stadig kan se dragerne flyve ind og ud af de huler der er bygget oppe på bjergtinderne, det er i hvert fald de historier man får fortalt mens man vokser op i Yamatho. Mange ældre fortæller også omkring den magi jorden besidder, og hvordan det Yamanske folk engang i pagt med naturen, kontrollerede magien til det godes formål.

previous arrow
next arrow